Jobb igjen..

Jeg kjenner meg selv rett…

Så fort jeg begynner å jobbe igjen, blir bloggen min nedprioritert..

I går var jeg i Hønefoss 🙂 Måtte jo heie på de «gamle» kollegaene mine som skulle løpe Ringeriksmaraton.. 🙂 Sprekinger, alts! Jeg var også så heldig å få være med på festen etterpå. Herlig å se de alle sammen igjen! De blir ikke kvitt meg så lett!! 😀

Jeg har jo også begynt i ny jobb, på ny skole. Nye kollegaer, nye elever, nye rutiner, nytt ALT! Hvor er doen,liksom? Har følt meg rimelig lost denne uka, men heldigvis blir det bedre og bedre for hver dag. For ja, jeg lærer faktisk noe nytt hver eneste dag!

Jeg har hatt en super start på dette skoleåret, heldigvis!

På torsdag var jeg spent som en loppe, og det tror jeg de 20 3.klassingene mine var også! Vi har allerede fått en god tone i klasserommet, og de begynner å forme seg etter meg. Heldigvis er de såpass «små» at de kan formes. Vi lærere gjør jo alt forskjellig.

Jeg ser også at mitt #flyi100-prosjekt bli nedprioritert.. Jeg ligger nesten 10 dager etter skjema, og tror det blir vanskelig å ta igjen alle.. Det betyr at jeg må ta dagens økt, pluss en til for å komme ajour igjen, og det virker akkurat nå som umulig.. Men jeg er uansett i aktivitet hver dag, enten med elevene mine, med Era og/eller på treningssenteret.

I dag har jeg satt meg på kontoret med kaffekoppen og 20 kontaktbøker som skal gjøres klare til i morgen. Er jo spennende! 🙂 Jeg liker egentlig litt søndagsjobbing når jeg ikke har andre planer 🙂 Stille i huset, dyrene sover, og kjæresten min jobber hos foreldrene sine.. De bygger nemlig hus. Sånn er det å bo sammen med en snekker.

20130818-140518.jpg

Vi har fått ny ovn og dermed også nye benkeplater da.. Det må jeg nesten vise dere når det er ferdig 🙂 Føler nesten at jeg ser i et interiørmagasin når jeg står på kjøkkenet.. hehe.

Håper dere har det bra alle sammen 🙂

20130818-140532.jpg

Reklamer

2 thoughts on “Jobb igjen..

  1. Eva Beate sier:

    Du får ha masse lykke til i nyjobben 🙂 – og kose deg så godt det lar seg gjøre 🙂 Så får du gi lyd fra deg når du føler for 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s