Er det noen lærere der ute?:)

Da kommer det et lite tips her! 🙂

Vi har nemlig hatt en kampanje på den nye jobben min i løpet av sommeren.

SOMMERLES 2013!

Dette er en kampanje som oppfordrer barna til å lese litt hver dag i løpet av sommeren. Mange elever blir «dårligere» lesere i løpet av sommeren, fordi de ikke holder treningen ved like, som de ville gjort hvis de gikk på skolen.

Det kåres vinnere, og mange elever blir fremhevet for en god innsats! Den eleven som har lest mest på hele skolen vinner en Ipad! Jeg syns det er en verdifull premie, og jeg tror mange elever har lyst på denne!!

Jeg har en elev i min 3.klasse som har lest over 58 timer i løpet av sommeren! Det fortjener en premie, altså! Jeg skal også dele ut diplomer til alle som har deltatt!

Nå kjenner jo ikke jeg elevene mine så godt enda, og vet ikke hvordan de leste før sommeren.. Men mange lærere på skolen sier at de merker fremgang på flere av sine elever. Dette funker!! :):)

Og er du ikke lærer, så kan jo dette være en kampanje dere kjører hjemme? 🙂 Husk at barna dine lærer mye mer enn å bare «kunne lese» når de leser. Det ligger mye hjernetrim, og gevinst for senere tid i dette. Behersker de ikke lesing, blir alt annet vanskelig på skolen.

Noen få lærerord fra meg i dag… Før jeg legger ut på en tur med Era 🙂

Ha en super dag!

Reklamer

4 thoughts on “Er det noen lærere der ute?:)

  1. Eva Beate sier:

    Det høres jo smart ut 🙂 – engasjerer barna mer til å delta uten at de kanskje tenker over at de faktisk trener / lærer 🙂 Mer glede i innsatsen

  2. vestfoldgirl sier:

    Det hørtes veldig lurt ut!! Barn har godt av å øve på å lese mer…jo bedre de blir til å lese, jo lettere får de det i løpet av skoleårene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s